• sondajrehberi@gmail.com - mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

17 Ağustos 2019 07:38

Sondaj sektörüne kalite ve renk kattık

Sondaj sektörüne kalite ve renk kattık

Uzun zamanlar sondaj sektörüne can suyu veren sistemlerimiz sayesinde birçok kişiye ekmek kapısı olma yolunda emin adımlar ile güvenle devam ediyoruz. Samimiyetimizden taviz vermeden insan odaklı çıktığımız bu yolda herkes ile dosdoğru bir ticaret yapmak için elimizden geleni yapıyoruz.

Bu sitede ne işim var diyenler için Türkiye’nin ilk ve tek sondajcılar rehberi olan sondajcilar.com – sondajrehberi.com da yer alan üyelerimiz arasında yer alabilmek bende bu sektörde varım benimde işletmem halen aktif demeniz için bir fırsat kapısıdır.

“Sektörde bende varım” diyorsanız üşterinizin tedarikçinizin ve işbirlikçilerinizin sizi burada görüp mutlu olmak isteğini unutmayınız.

Arama motorlarında da 1. Sayfaya yerleşen sistemlerimiz sayesinde sizde 1. sayfada yer alacak ve iş potansiyeliniz de bir artış olacağı diğer üyelerimizce onaylanmıştır.

Malzeme tedarikçiniz, müşterileriniz ve dost meslektaşlarınız sizi burada görmeleri neticesinde onlara olan güveniniz bir kat daha artmış olacaktır.

Reklamın iyisi kötüsü olur biz size iyi bir reklam fırsatı sunuyoruz. İnsanlar artık birçok firmayı araştırıyor, fiyat teklifi alıyor. En uygun fiyatı vereni yada güven duyduğu bir firmayla çalışmak istiyor. Neticede buradaki tüm firma sahiplerinden ayrı ayrı fikir ve fiyat teklifi alarak, konuya vakıf olmak istiyor.

Sistemimizde sondaj sektörüne hizmet eden her gün artmakla beraber 2000’e yakın kayıtlı firma, etkinlik, fuarlar, ihale haberleri ve güncel sondaj haberleri yer almaktadır. Alanında birçok sektöre hizmet veren sitelerimizde kayıtlı firmalar dünya geneli reklamlarını yapmaktadır.

Sistemimizi size vereceğimiz kullanıcı adı ve şifreniz ile aynı web siteniz gibi kullanabilir hatta web sitenizden farklı ilave olarak ürün, araç ve almak ilanı verebilirsiniz.

Bu firmalardan maden sondajı, su sondajı, zemin etüt, jeotermal sondaj, petrol sondajı, doğalgaz sondajı, yatay sondaj, fore kazık, dalgıç pompa, pompa, kompresör ve sondaj sektörüne hizmet eden daha birçok firma mevcuttur. “Sektöre ve sondaja dair ne varsa” Sadece ve sadece sondaj firmalarına hizmet eden kuruluşlara yer verilmektedir.

Türkiye Sondajcılar Rehberi http://www.sondajcilar.com/ ile http://www.sondajrehberi.com/’u farklı yapan Türkiye de ki sadece sondaj sektörü üzerine hizmet veren tek rehber olmasıdır. Bu sebeptendir ki günlük ortalama dünya ve ülke genelinde 10-20 bin kişi gerçek ziyaretçisi yandex ve google analistic kayıtlarıyla açık ve sabittir.

Bunun haricinde sosyal medya da ki binlerce takipçisi ile burada da gücü ortadadır. Resmi sosyal Medya Hesaplarımız olan Facebook, twitter ve instagramı aktif bir şekilde kullanıp kendini ve kayıtlı firmalarını tüm dünyaya tanıtıp ve reklamını yapmaktadır.

Bu işi profesyonel bir ekip ile sürekli sistemimizi güncel tutuyoruz. Aldığımız parayı sonuna kadar hak ederek ve bunun karşılığını alana kadar ve müşteri memnuniyetini sağlayana kadar emek sarf ediyoruz.

Sonuç olarak sektörün nabzının burada atmasını sağlıyor, tüm sondajcıları bir araya getirmek için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz.

Kayıtlı bir firma için yıllık gold üyelik – ana sayfa reklam ve isteğe bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

Detaylar için aşağıdaki linki tıklayınız. http://www.sondajcilar.com/firma-ekle.htmlhttps://www.sondajrehberi.com/uye-ol/

YOUTUBE SONDAJ TV KANALIMIZ

youtube.com/channel/UCIqa1DYo2–_cAcDi_Ii4-Q

facebook.com/sondajcilarrehberi

facebook.com/sondajrehberi/

twitter.com/sondajcilar/

instagram.com/sondajcilar/

FACEBOOK SAYFALARIMIZ:

1- SONDAJ TV

2- Türkiye Sondajcilar Birliği

3- sondajcilar.com

4- ALO Sondaj HATTI

5- Sondajcılar

FACEBOOK GRUPLARIMIZ:

1- SONDAJ HABER

2- www.sondajcilar.com

3- SONDAJ TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ

4- TÜRKİYE SONDÖRLER GRUBU

5- SONDAJ İHALELERİ VE SONDAJ İŞLERİ PAYLAŞIM GRUBU

E-MAİL: sondajcilar@gmail.com – sondajcilarrehberi@gmail.com

Bizimle kazanacaksınız. Saygılarımızla, iyi çalışmalar. Türkiye Sondajcılar Rehberi

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.