• sondajrehberi@gmail.com - mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

22 Aralık 2022 13:54

Sondaj firmaları için kolay ve doğru reklam fırsatı

Sondaj firmaları için kolay ve doğru reklam fırsatı

Türkiye’nin ilk ve tek en büyük sondaj platformu ve firma tanıtım rehberi olan sondajcilar.com ve sondajrehberi.com da sondaj sektörüne hizmeti devam ediyor.

Sondaj sektöründe hizmet veren kişi ve kuruluşlar için tek reklam mecrası olan sitemiz, sektöre 13 yıldır hizmet ediyor.

Bizimle birlikte çalışırsanız mevcut firma ve markanızı önce sizi merak edenlere, beldenize, ilçenize, ilinize ve Türkiye’ye hatta dünyaya duyurma imkanı sağlıyoruz. Bölgenizde marka olmak için bizimle iletişime geçin.

Web sitenizden fazlası olan sitemizde aynı zaman da ürün, araç ve emlak ilanı verebilirsiniz. Birçok kişi ve kuruluşa kolayca ulaşabilirsiniz.

Bu firmalardan maden sondajı, su sondajı, zemin etüt, jeotermal sondaj, petrol sondajı, yatay sondaj, fore kazık, pompa, dalgıç pompa, kompresör, sondaj boru, sondaj makina imalat, sondaj ekipman imalat, yedek parça, ürün ve sondaj malzemelerinin yanı sıra sektöre hizmet eden daha birçok sahada çalışan sondaj firması mevcuttur. Sitelerimizde “Sektöre ve sondaja dair her şey” Sadece ve sadece sondaj firmalarına hizmet eden kuruluşlara yer verilmektedir. Harici firma kaydı yoktur. Türkiye Sondajcılar Rehberini farklı yapan Türkiye de ki sadece sondaj sektörü üzerine hizmet eden tek rehber olmasıdır. Bu sebeptendir ki günlük ortalama dünya ve ülke genelinde 15-30 bin kişi gerçek ziyaretçisi google analistic kayıtlarıyla açık ve sabittir. Bunun haricinde sosyal medya da ki binlerce takipçisi ile sosyal medya da ki gücü ortadadır.  İnstagram, Facebook, Twitter, tiktok ve youtube aktif bir şekilde kullanıp kendini ve kayıtlı firmalarını tüm dünyaya tanıtıp ve reklamını yapmaktadır. Gelişen teknolojiye her geçen gün ayak uyduruyoruz. Bu işi profesyonel bir ekip ile sürekli sistematik olarak güncel tutuyoruz.  Aldığımız parayı sonuna kadar hak ederek, bunun karşılığını alana kadar ve müşteri memnuniyetini sağlayana kadar emek sarf ediyoruz. Sonuç olarak sektörün nabzının burada atmasını sağlıyoruz. Olumlu ya da olumsuz mutlaka geri dönüşünüzü bekler, saygılar sunarız.

sondajcilar.com ile sondajrehberi.com yanında  (iki) 2 SİTEMİZ + SONDAJ TV – Sosyal medya adreslerimizde yaptığımız reklamlar

1-      Gold – Altın üyelik

2-      Ana Sayfa Manşet Reklam

3-      Vitrin Reklam

4-      Haber + İlan ve ürün paylaşımı

5-      Tanıtım video

6- İnstagram + Facebook (sayfa ve gruplar) + Twitter + Tiktok + Youtube.com/SONDAJTV +  tüm Sosyal Medya Adreslerimizde paylaşım

7-      İsteğe bağlı reklam talepleriniz

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.